11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Őrület a köbön – Ennél szürreálisabb Gulág kört még biztosan nem láttál!

A Call of Duty Warzone megjelenésével új időszak indult a Battle Royale játékok történetében. Lehetőséget kaptunk arra, hogy saját magunkat mentsük meg, hála a Gulág arénájának. Itt nem másokra vagyunk utalva, mint például a Fortnite, vagy Apex esetében. Ha jobbak vagyunk, akkor visszakerülhetünk Verdanskba és tovább küzdhetünk a győzelemért.

Persze előfordulhatnak bökkenők. Ilyen például egy szerencsétlen manőver, vagy az érthetetlen kődobálás, amivel ki lehet tolni másokkal. Ugyan a kavicsok nem sebeznek sokat, de sokszor láttuk már, hogy el tudtak dönteni párbajokat. Ami miatt viszont nem fair, hogy léteznek, hogy igazából ezeket harmadik személyek dobálják, vagyis zéró ráhatásunk van az esetre az arénából.

I have officially seen it all 😅 from CODWarzone

Most viszont örülünk a kavicsoknak, ugyanis elhozták nekünk a Warzone történetének leghihetetlenebb párbaját.

Egy játékos összetűzésbe keveredett egy másikkal, mert az folyamatosan csapkodta előkészület közben. A feszültséget viszont szinte azonnal le is vezethették, ugyanis a játék összesorsolta őket a Gulágban.

A klip rögzítője meg akarta alázni ellenfelét, mert az folyamatosan csapkodott, így ököllel ment neki a kihívójának. A stun gránát be is akadt, úgy tűnt, hogy garantált lesz a kill. Az utolsó ütés előtt viszont összerogyott “hősünk” és készülhetett is a következő körre.

Történt ugyanis, hogy az utolsó ütés bevitele előtt egy kavics csattant a játékos arcán, ami azonnal ki is ütötte, így nem tudta befejezni a párbajt. Az emote-okkal, manőverekkel és lezárással ez szinte biztosan az egyik legőrültebb Gulág, amit valaha láttunk!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI