Mi ez az aim?! – Új világrekord született az aim_botz 100 kill kihívásban

A Counter-Strike ugyan nem egy mai csirke, mégis az egyik legkedveltebb és legjátszottabb esportjáték a piacon. Ezt a könnyen megtanulható, ám nehezen tökéletesíthető játékmenetének, na meg a temérdek játékbeli lehetőségnek köszönheti. A kreatív játékosok pedig ezt a szavatosságot folyamatosan szélesítik.

Ott van például az aim_botz játékmód, amiben a játékosok gyakorolhatják a célzást. Több szint is elérhető itt, valamint bizonyos mérföldkövek alapján a teljesítményünket is mérhetjük.

Van például egy olyan kategória, amiben 100 killt kell összelőni a lehető leggyorsabb idő alatt. Elnézve a botok felbukkanásának sebességét, ez egy igencsak problémás folyamat. A napokban mégis megdőlt a világrekord:

Broke the world record on the aim_botz 100 kill challenge the other day! from GlobalOffensive

Az M4A1-et szorongató rekorder kevesebb mint fél perc alatt (29,414 másodperc) lőtt ki száz ellenfelet. Ez átlagosan 203,98 killnek felel meg egy percen belül. Az őrületes szám csak akkor lesz hihetetlenebb, ha másodpercekre bontjuk le a teljesítményt. Egyetlen másodperc alatt képes volt átlagosan 3,39 ellenfelet kiszedni.

Félelmetes teljesítmény, gratulálunk neki!

Betöltés...
Keresés
Keresés