Hello EA Sports?! – Őrületes ára lett Gareth Bale sima FIFA 21 lapjának

A FIFA Ultimate Team egy kiváló játékmód, ami évek óta életben tartja a játéksorozatot. Ám ahhoz, hogy kiváló csapatot építsünk, sajnos vagy a pénztárcánkhoz kell nyúlni, vagy őrületes szerencsét és masszív játékórákat kell villantani.

Ha viszont esik egy jobb játékos, akkor a Transfer Marketen jó pénzért el is adhatjuk, hogy utána a keretünkbe fordíthassuk az összeget. Gond akkor van, amikor a feje tetejére áll a rendszer és bug eladhatatlanná teszi az adott játékost.

A FIFA 21 játékciklusának végére az alacsonyabb összértékkel rendelkező kártyák árai az egekbe emelkedtek. A Preview csomagok miatt a speciális lapok elárasztották a piacot, így azok már nem is számítanak extrának. Egy 82-es, vagy 83-as lap már annál inkább.

S míg értékesek, azért nem lehet őket Team of the Season-szinten értékesíteni. Az EA Sports mégis belenyúlt a rendszerbe és teljesen szétbarmolta az egyik közkedvelt játékos minimum és maximum árát.Gareth Bale-t PS-en minimum 41500 és maximum 800 ezer Coinért lehetett listázni a piacon.

Mondanunk sem kell, ez erős túlzás egy 83-as arany kártyáért, még akkor is, ha ismét a Real Madrid színeiben tetszeleg. A hibát többen is jelentették, ugyanis ilyen áron senki sem akarja megvenni, így lényegében eladhatatlanná vált a lap.

Reméljük az EA Sports a jövőben jobban figyel majd ezekre az „apróságokra”.

Betöltés...
Keresés
Keresés