11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi barom: Ritkán látni ennyire töketlen Fuze játékost

Minden olyan kompetitív játékban, ahol létezik ranglétra, elfordulnak csodák. Ezt arra értem, hogy a lehető legalsó szinten az emberek képesek olyan blődségekre, amiket egy átlag ember elképzelni sem merne.

16A Rainbow Six Siege is sajnálatos módon egy ilyen játék, s ha nincs szerencsénk, a rendszer összesorolhat minket a kevesebb agysejttel rendelkezőkkel. Ilyen felhasználó az a Fuze játékos is, akin most a teljes Rainbow Six Reddit sírva röhög:

What do you think about this 69 iq Fuze gameplay in casual? from Rainbow6

Emberünk ki akarta füstölni az ellenfeleket egy folyosóról Fuze speciális képességével. A türelem viszont sosem lehetett az erőssége, ugyanis nem várta meg, hogy a kill feeden kiderüljön, sikeres volt-e a manőver, inkább fejvesztve a folyosóra nyíló ajtóhoz rohant. Itt kellett rájönnie arra, hogy a bombái bizony még mindig arrafelé pattognak, sőt mi több, ki is iktatták a használójukat.

Egy csapattárs ráadásul ezt egy kamerán keresztül nézte, ami lényegében a hab ezen a meglehetősen szürreális tortán.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI