12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Az Iron rangú Valorant játékosok skineket sem érdemelnek?

Egy Valorant játékos igen érdekes témát hozott fel a Redditen. Őszintén szólva, személy szerint eddig nem is gondoltam arra, hogy ilyen szintű toxicitás lehet jelen a közösségben. Problémája az volt, hogy mivel “csak” Iron rangot ért el, sokan megszólják a skinek miatt.

“Szóval ez már egy ideje zavar engem. Megmutattam a gyűjteményem egy pár Discord szerveren, és mindig furcsa válaszokat kaptam: “Ó, annyi skined van, pedig csak Iron vagy”.” – kezdett bele ‘max9758’.

Why is it weird to have skins while being in iron? from VALORANT

“Őszinte leszek, ROHADT SOK pénzt tettem a Valorantba, és elismerem, hogy nem vagyok a legjobb játékos, de miért ne élvezhetném a játékot? Imádom a Valorant skinjeit, és úgy gondolom, hogy az Art Team rendkívül tehetséges.” – folytatta.

“Nagyon frusztráló, mert a végén még idiótának érzem magam a skinek miatt. Csak hogy tudd, nem fogom abbahagyni a skinek vásárlását, mert szeretem a Valorantot és az embereket, akikkel találkozom itt.” – zárta gondolatait.

Ti mit gondoltok? Téged érdekel, hogy milyen szinten játszik az a valaki, aki skinekkel jelenik meg? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI