Ennyit a tiszteletről – Ismét elbaltázta a FUTTIES szavazást az EA Sports

A FUTTIES kezdetekor a kanadai fejlesztők beleszaladtak egy hatalmas pofonba. A közösségnek akartak kedvezni az ajándék lapokkal (amikkel egyszerre szavazhattunk is). Ám arra nem gondoltak, hogy az összértékek alapján fognak dönteni a játékosok és nem pedig a személyek alapján. Így ebből tanulva azóta már csak Loan játékosokkal szavazhatunk.

A legújabb szavazást élesítették is a napokban, ám itt is sikerült egy hatalmas baklövést elkövetniük. A két kiemelt játékos Sané és Silas lett, ám utóbbi nevét sikerült ismét benézniük.

Tény, hogy a FIFA 21 elején még a játékost Silas Wamangitukának hivták, de a kongói profi a szezon végén elárulta, hogy igazából ez nem a saját neve és csak egy korábbi ügynöke miatt használta a karrierje során. Megkért mindenkit, hogy innentől kezdve csak Silasként, vagy Silas Katompa Mvumpaként hivatkozzanak rá.

Ez eleinte nagy érvágás lehetett a Danny Aarons fanoknak, ám mindenki tiszteletben tartotta azóta a futballista kérését. Olyannyira, hogy a FIFA 21 karriermódjában szinte azonnal átírta a nevet az EA Sports.

Az új szavazásnál viszont még mindig a régi nevet használja az EA, ami érthetően sok rajongónak nem is tetszett. Nem ez az eset, amikor bizonyítja a kanadai cég, hogy mennyire nem törődik a futballvilág változásaival és drámáival. Legalább már azt elértük, hogy a tragikusan elhalálozott futballisták lapjait befagyasztják a nyerészkedők ellen…

Betöltés...
Keresés
Keresés