6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ennyit hoznak a Fortnite koncertek és a skin Ariana Grande “konyhájára”

Ariana Grande Fortnite koncertje már most rengeteg figyelmet kap. Szóval, mikor láthatják a rajongók az online fellépését? 2021. augusztus 6-án, magyar idő szerint éjfélkor. Azok számára, akik lemaradnak az első koncertről, a következő szombaton pótolhatják.

De a lényeg, amiért kattintottatok: mennyit is kap Ariana Grande a Fortnite színpadán való fellépésért? A számítások szerint valószínűleg jóval több mint 20 millió dollárt hoz majd neki az online esemény – ez több mint 5 milliárd(!) forint.

Ha már Grande Fortnite-koncertjének eladásánál tartunk, mikor juthatnak hozzá a rajongók az új merch-hez? Várhatóan 2021. augusztus 4-én jelenik meg. Ez egyben két napot ad a rajongóknak és a játékosoknak arra, hogy megvásárolják a skint Grande első játékbeli fellépése előtt.

És mennyibe kerülnek majd? A becslések szerint 1500 és 2000 V-Buck között kell majd fizetnünk, bár a hivatalos árat még nem közölték. Ez is várhatóan több millió dollár bevételt hoz majd az énekesnőnek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI