NICKMERCS bejelentette: “Továbblépek, nincs több Warzone.”

Kétségtelen, hogy NICKMERCS az egyik legnézettebb Warzone streamer, akármelyik statot is nézzük. Szilárdan a lista élén áll, de bejelentette, hogy végzett a játékkal – legalábbis átmenetileg.

Az augusztus 3-án közzétett “Moving On…” című új videóban Nick elmagyarázta, hogy az elmúlt hetekben egyszerűen elment a kedve az egésztől. “Egyáltalán nincs kedvem Warzone-t játszani, nulla, libabőrös leszek tőle…”- magyarázta Nick.

“Komolyan mondom, ember, egyszerűen nem akarok játszani. Egyszerűen kiégtem”. A régi rajongók tudják, hogy nem ez az első alkalom, hogy NICKMERCS “fő” játékot váltott. Nem úgy tűnik, hogy azért örökre távol maradna a CoD-tól.

“Augusztus van, pár hónap múlva megjelenik az új CoD. Szóval tudod, általában ez az az időszak, ami a legrosszabb a Call of Duty számára.” Bár nem mondta, hogy a hackerek lettek volna a konkrét ok, egyértelművé tette, hogy ők segítettek neki a döntésében.

“A Warzone esetében a csalás eljutott arra a pontra, hogy számomra ez már sok. Az utolsó négy versenyemen, amin játszottam, kihackeltek” – magyarázta a streamer. Szerintetek mivel játszik majd ezentúl NICKMERCS? 

Betöltés...
Keresés
Keresés