11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Oda a partner státusz: Veszélyben a Fortnite streamer Twitch karrierje?

A népszerű Fortnite profi és streamer Harley ‘MrFreshAsian’ Campbell hosszabb streaming szünetre kényszerülhet, miután hirtelen megfosztották a Twitch partnerségétől. Továbbra sem világos, hogy pontosan mi vezetett a partnerségi státuszának visszavonásához.

A különböző válaszok néhány kulcsfontosságú tényezőre utalnak, amelyek hozzájárulhattak a döntéshez. Az egyik vezető elmélet szerint megbüntették, mert dicsérte a rivális platformot, a YouTube-ot.

A több mint hétmillió YouTube-feliratkozóval rendelkező Fortnite-sztár hetente több millió megtekintést gyűjt. A követői számát tekintve van rá esély, hogy a YouTube-on végzett erőfeszítései jövedelmezőbbek, mint a Twitch-en.

Egy másik elmélet Fresh közelmúltbeli kommentjei felé mutat, amelyek arra bátorították a rajongókat, hogy kerüljék ki a reklámokat a streaming platformon. Július 27-én a sztár így nyilatkozott: “Srácok, ha nem szeretitek a reklámokat, szerezzetek be egy adblockert.

A Fortnite sztárja tweetelt: “Itt az ideje egy kis szabadságnak?”

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI