6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Sims IRL verziója?! – Őrült dolgot talált ki a Twitch streamer

Egy Twitch streamer bejelentette hihetetlen tervét, mely szerint a The Sims való életbeli változatává alakítja át közvetítését – a nézők izgatottan várják a részvételt. Irányíthatják majd őt, hogy csináljon dolgokat. Három tervezett időpontja van az egyedülálló adásnak.

A streamer a bejelentést azzal kezdte, hogy pontosan leírta, mit is tervezett, az elképzelés szerint a nézők irányíthatnák mozgását és hasonlók. Jerma szerint a nézőknek közvetlen irányítása lenne nagyjából minden felett, ám ennek megvalósítása sok munkával járt.

“Rengeteg partnerünk van. Ez lesz a legnagyobb projekt, amin valaha dolgoztam” – tette hozzá. “Remélem, mindenki felkészült erre.” Nemcsak a Twitch-csel működik együtt, – amely nem kevés pénzzel járult hozzá az ötlethez, de még több egyedi partnerrel is.

A három stream esemény augusztus 18-án, augusztus 20-án és augusztus 21-én lesz, az első kettő 21 órától kezdődik, az utolsó pedig helyi idő szerint 18 órától. Várjuk, hogy lássuk, hogyan alakul ez a dolog.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI