Semmi sem elég? – Jake Paul megcélozza a Twitch platformot is

Lehet, hogy Jake Paul a Twitch streamelés felé veszi az irányt? Egy Twitter-bejegyzésben rejtélyesen utalt a lehetséges platformváltásra, és a YouTuberből lett “bokszoló” rajongói máris izgatottak.

Jake Paul már gyakorlatilag minden létező közösségi médiaplatformon nevet szerzett magának.

  • YouTube – 20 millió feliratkozó
  • Instagram – 16,7 millió követő
  • Twitter – 4 millió követő
  • TikTok – 14.5 millió követő követő

Van azonban egy közösségi médiaplatform, amelyen MÉG nincs jelen, ez pedig az Amazon streaming szolgáltatása, a Twitch. Bár a játékosok és más influencerek körében népszerűvé vált, Jake még nem ismerkedett meg az oldallal.

Egy augusztus 4-i Twitter-bejegyzésben a fiatalabb Paul testvér egy kérdést tett fel a közösségének: “El kellene kezdenem a streamelést?”

Ezt úgy tette, hogy bemutatta a hárommonitoros, kivilágított, csúcskategóriás perifériákkal díszített, “elegáns” setupját.

Az egyik monitoron a Just Chatting szekciót böngészte, a másik kettőn pedig Muhammed Ali fotója volt látható. Vicces módon a Jake Paul szponzorált PC-s posztja alatti szavazás fej fej mellett halad.

Mindenesetre, ha elkezdi a streamelést még egy bevételi forrásra tesz szert, hisz mindenki tudja, hogy a fanatikus követők megállás nélkül iratkoznak majd fel a már dollármilliomos YouTuberre – és ezt ő is pontosan tudja.

Betöltés...
Keresés
Keresés