Végre, egy jó hír: Csalást szolgáltató oldalt számolt fel az Activision

Egy népszerű Warzone csalást szolgáltató oldalt szüntetett meg az Activision augusztus 4-én. Az oldal fizetős szolgáltatásként aim botot és egyéb hackeket kínált a játékhoz. A CrazyAim.io nevű oldal erre lett kitalálva.

Az oldaluk most már nem létezik, meglátogatva csak a szokásos oldalhiba üzenet jelenik meg. Ezenkívül megerősítették, hogy az oldal Discord szervere, ahol a felhasználók és a tulajdonosok a csalásokat vitatták meg, szintén leállt.

Ez egy apró, de pozitív lépés az Activision részéről a Warzone csalók számának már drámai növekedése elleni küzdelemben. Néhány nagy streamer is többek között ezért váltott az Apex Legendsre.

Az még mindig nem világos, hogy az Activision tervezi-e egy megfelelő anti-cheat indítását a Warzone-hoz, vagy ez az új taktika, és gyökerénél fojtják el a problémát.  A vállalat vezetői a múltban azt mondták, hogy sokat “fektettek” a probléma orvoslásába.

A Raven legutóbbi frissítése a tiltási hullámokról július közepén volt, ahol azt mondták, hogy 50.000 fiókot tiltottak le.

Betöltés...
Keresés
Keresés