11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyet még nem láttunk: Mit műveltek ezek a Valorant játékosok?!

A Valorant a maga kategóriájában talán a legkiemelkedőbb és legélvezhetőbb címnek tűnik a piacon. A legkevesebb csalóval itt találkozhatunk, ám ugyanakkor vannak más jellegű problémák a játékban.

Ha bug van, akkor az általában elég erős – jó példa erre, ez a nemrég történt eset amiről ITT olvashatsz -, ám szerencsére ezek is viszonylag ritkák. Azonban a játékosok viselkedése néha hagy némi kivetnivalót maga után.

Egy új Valorant bug fegyver és képességek nélkül hagyja a játékosokat

A slake11 nevű felhasználó által közzétett felvételen látható eseményhez még hasonlót sem láttunk sosem. Látható, ahogy játékosunk vándorol a mapon, megöli az ellenséges Sovát, majd tovább megy, ekkor még mindig 5v4 a felállás.

Majd a Split map B Site egy pontján, meglátta a négy játékost, nagyjából “1×1 méteren”. Valószínű, hogy elvette kedvüket az, hogy vesztésre álltak, de akkor is… Ilyet még sosem láttunk:

I have never seen people stack like this from VALORANT

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI