6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Csalónak hitték, pedig csak egy állat ez a konzolos R6S játékos

Sajnos az online játékok esetében megvan annak a veszélye, hogy csalókkal futunk össze. Sok olyan játékos kering a világhálón, aki szereti feljavítani a gyenge teljesítményét valamilyen külső programmal. Kellemetlen, de most már egyre sűrűbben fordul elő mindez konzolokon is. Emiatt pedig már a Rainbow Six Siege konzolos közössége sincs biztonságban.

De talán nem is az a legnagyobb gond ezzel kapcsolatban, hogy léteznek csalók, hanem az, hogy miattuk már nem is igazán hisznek a jó játékosokban a felhasználók. Ha valaki kiemelkedően jól teljesít, máris csalónak gondoljuk, a lehetőségek között pedig véletlenül sincs ott, hogy szimplán csak ügyes.

Ever felt pain through a clip? from Rainbow6

Annál nagyobb fájdalom talán nincs is, amikor az egyik csapattárs kérdőjelezi meg a teljesítményünk. A fenti videó egy tökéletes példa arra, hogy hogyan rontják el a csalók a közösség szemléletmódját. Egy konzolos játékos meglepő higgadtsággal és pontossággal szedi le az ellenfeleket, aminek a vége egy sima defuse és körgyőzelem lenne. A csapattárs viszont Robin Hoodnak gondolta magát és inkább végzett a csalónak hitt társsal, ezzel a győzelmet az ellenfélnek adva.

A baj csak az, hogy szó sem volt MNK-ról (csaló program), így hatalmas hibát követett el a felhasználó. Több ponton is látszik, hogy nem program irányítja a célzást, ugyanis sokszor pontatlan a célkereszt vezetés, egy csalás ezt viszont sosem engedi meg.

Kellemetlen, hogy erre a szintre jutott a Siege is…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI