JGOD: “Nem haldoklik a Warzone, de bárcsak úgy lenne!”

A Warzone jelenlegi állapotáról továbbra is heves vita folyik a Season 5 előtt, de JGOD nem veszi be a végzetes és borús narratívát, azt állítja, hogy a játék talán jobban járna, ha “az utolsó lábán állna.”

Egy YouTube videójában beszélt arról, hogy a Warzone valóban egy haldokló játék-e vagy sem. “Nem, közel sem halott” – kezdte, majd egy váratlan fordulatot tett a válaszába:    “De bárcsak nagyon közel lenne ahhoz”.

Ez a kijelentés valószínűleg sok rajongóját sokkolta, így aztán pontosította, hogy “Az Activision részéről nagyobb lenne a sürgősség, ha így lenne.”, utalva a kiadó lassú reakciójára a burjánzó csalási problémákra, amelyek sok játékost elűztek.

JGOD azzal támasztotta alá állítását, miszerint a Warzone nem haldoklik, hogy rámutatott a  játékosok hatalmas számára, akik még csak észre sem veszik a csalókat a skill alapú matchmaking miatt. “A legtöbbször észre sem veszik a csalókat” – mondta.

A YouTuber azt is megosztotta, hogy szerinte mi lehet a Warzone igazi Achilles-sarka: az új tartalmak hiánya. “Hatalmas tartalomszárazság van, ami a játékot illeti” – folytatta, és tisztázta, hogy “az emberek kiégnek, mert ugyanazt nézik újra és újra”.

A panaszok ellenére megerősítette, hogy még mindig élvezi, ha beugrik Verdanskba egy kicsit. “Nagyon élvezem a játékot” – mondta, és megismételte, nem tervezi, hogy abbahagyja a játékosok által megszokott tartalom pumpálását.

Betöltés...
Keresés
Keresés