12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

MoistCr1TiKaL: “Ez lehetett Ariana legkönnyebben jött fizuja!”

Augusztus 6-án került sor a Fortnite Rift Tour eseményére és Ariana Grande koncertjére, és a streamer és youtuber MoistCr1TiKaL szerint ez volt az énekesnő életének legkönnyebben megszerzett fizetése.

A nagy koncert mindössze 12 perces volt, és emiatt heves kritikák érték. Bár 12 perc nem tűnik hosszúnak egy koncerthez, ez mégis több, mint a Fortnite korábbi koncertjei. “Ez lehetett élete legkönnyebb fizetése.” – kezdte Moist.

“Hé, nevezhetjük ezt egy Ariana Grande koncertnek? Csak három dalodat használjuk majd fel! Okés, az jó lesz!” – zajlott le a párbeszéd a fejében, ami elhangozhatott az Epic és Ariana között. “Azért nagyon szép volt.”

“Nincs rá semmi panaszom azon kívül, hogy szó szerint három dal volt, semmi több.” – mondta a streamer. A közösségi médiában a Fortnite játékosok véleménye is összességében elég vegyesnek tűnik.

Néhányan imádták, azonban voltak olyanok is, akik nem szerették. Ti mit gondoltok?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI