6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Még meg sem jelent, de már egy halom skint kapott az új Rainbow Six

Döcögve indul az Extraction karrierje. Az eredetileg Quaratine névre hallgató játékot a világjárvány miatt kellett átnevezni, s ennek tombolása miatt még a munkálatok is lelassultak. Viszont ha lehet hinni a pletykáknak, idén már fejest ugorhatunk majd a Rainbow Six világában játszódó co-op lövöldébe.

A legfrissebb leakek viszont ismét azt mutatják, hogy nem lesz elég a Ubisoftnak egyszer fizetnünk a teljes élményért. A játékban ezúttal is helyet kap majd egy Shop menüpont, ahol temérdek kozmetikai tartalom fog a felhasználók nyakába zúdulni. Egy videó keretein belül ebből párat már be is mutattak a jól értesült videósok, s azt kell, hogy mondjuk, kissé félelmetes, hogy már ennyi el is készült!

Fegyvercsomagok, operátor ruhák, minden ami szem szájnak ingere megtalálható a Shopban. Ezeket a tartalmakat viszont csak játékbeli valutáért lehet majd megnyitni, ezeket pedig a bankkártyánk használatával oldhatjuk fel.

Kár érte, pedig kiváló játéknak tűnt…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI