12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Twitch streamerek kampányolnak a kötelező díjak ellen

Míg a YouTube jellemzően a streamerek sub bevételeinek 30%-át veszi el, a Facebook pedig semmit, addig a Twitch az előfizetések 50%-át. Bár egyes streamerek kedvezőbb felosztást kapnak, a partnerek többsége csak a felét tarthatja meg a 4,99 dolláros subnak.

“Eléggé zavarba ejtő ez a dolog. A Twitch nem érdemli meg azt, hogy a bevételünk 50%-át elvegye, amikor csak egy platformot biztosítanak számunkra, amelyen alkothatunk, és ennyi.” – mondta egy streamer.

“A tény az, hogy a platformon streamelők 90%-a még annyit sem keres, hogy havonta egy fizetést kapjon” – jegyezte meg Taylor Rae, Twitch partner. “Szóval ezt figyelembe véve tényleg olyan őrültség 60/40 vagy 70/30 arányt kérni?”

Nem véletlen, hogy mostanában ilyen sokan váltanak a YouTube és a Facebook Gamingre ezek után, hiszel sokkal jobban járnak ezekkel az ajánlatokkal.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI