Ha már te is unod a sok Warzone csalót – Ideje váltani?!

A Call of Duty: Warzone játékosok úgy vélik, hogy a Warzone fő módja a csalóknak „hála” teljesen játszhatatlanná vált. Számos játékos áll csalódottan a játék előtt, hiszen nem mindenkinek van ideje sokat játszani, és azt a keveset csalók nélkül szeretné tölteni.

YourMumsPal azt állította, hogy a verdanski mód „szinte játszhatatlan” a casual játékosok számára, mivel lehetetlen különbséget tenni a hackerek és a jó játékosok között, valamint kevés idő van a Cold War fegyverek darálására.

„2-3 másodperc alatt megsemmisít egy játékos, aki egy Kriggel lövöldözik felfelé a fél pálya túloldaláról – lehet, hogy csak remekül lő, vagy lehet, hogy aimbotja van” – mondta. „Ezt a legtöbb esetben lehetetlen megkülönböztetni.”

Verdansk BR is nearly inaccessible on a casual level right now from CODWarzone

Ebből következett, hogy nagyon sokan most a Rebirth és a Plunder meccseket részesítik előnyben – ami őszintén és saját tapasztalat alapján egy kiváló alternatíva, amíg nem oldódik meg a fő probléma.

Rengeteg körből egyetlen egyben sem találkoztunk tisztességtelen játékossal, míg ez a Warzone fő módjában esélytelen. Így hát, ha nem szeretnél összességében még játékot váltani, és eddig te sem rajongtál a Plunderért vagy a Rebirth-ért…

Itt az ideje adni nekik egy esélyt, felüdülés lesz a rengeteg frusztráló csaló után. 

Betöltés...
Keresés
Keresés