14.6 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Transznemű lesz a legújabb Siege operátor – Az ok pedig felháborító

A Ubisoft hivatalosan bejelentette, hogy a legújabb Rainbow Six Siege operátor egy transznemű karakter lesz. A férfiből nővé vált horvát játékmenet szintjén kiváló újításnak tűnik, viszont a reprezentáció ezen módját annyira nem kedveljük.

Fontos, hogy mindenki otthon érezze magát kedvenc játékának világában. Az viszont véleményem szerint kellemetlen, ha ezt az egészet nem automatikusan, hanem pénzéhesen teszi egy fejlesztőcsapat. A Rainbow Six Siege utóbbi 3 operátora az LGBTQIA+ közösségből került ki, ami jól jelzi, hogy miért is történik ez a fajta bővítés.

"The best view is crystal clear." from Rainbow6

A Ubisoft egyszerűen csak polkorrekt próbál maradni, valamint az említett csoportot megmászva újabb játékosokhoz, na meg ezzel bevételhez jutni. Nem a Siege sztorija miatt, vagy a karakter felépítése miatt fontos, hogy transznemű lesz az új karakter, hanem azért, hogy ezzel több pénzhez jusson a cég. Holott lehetett volna ezt érzékenyebben is kezelni, a gond csak az, hogy nem sikerült.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI