Benézték, vagy tényleg ilyen lesz? – Meglepő infók a FIFA Hero lapokról

A FIFA 22-n temérdek újítást eszközöl az EA Sports. Lesz itt a következő generációs konzolokon komoly játékmenetváltozás, de az Ultimate Team rendszere is nagyban módosulni fog. Többek között a Division Rivals, na meg a Weekend League is új köntöst kap.

S ha már az Ultimate Teamnél járunk, ott lesznek a legújabb legendák, a Hero lapok. Ezek azok a játékosok lesznek, akiket nem akar az EA Sports ikoni magasságba emelni, ám egy meghatározott időszak zászlóvivőinek számítanak. Ilyen lesz például a Chelseaben kiválóan teljesítő Joe Cole, vagy éppen a Liverpool méltán kedvelt legendás hálóőre, Dudek.

Ám mivel nem számítanak ikonnak, így máshogy is fognak működni. Ezek a játékosok csak az azonos ligán belül játszókat fogják erősíteni, cserébe őket annyira, amennyire csak lehet. Ha már említettük Colet és Dudeket, ők a Premier League játékosokkal fognak jól linkelni, na meg a saját nemzetiségükkel. Egy La Liga keretbe viszont már nem fogjuk tudni őket csak nehezen beépíteni.

Az EA Sports a héten lerántotta a leplet az Ultimate Team hivatalos bemutatójáról, s ezzel párhuzamosan a hivatalos weboldalon is megjelent pár új infó. Viszont vagy nem túl konzisztensek a kanadai fejlesztők, vagy többet fognak tudni a hősök, mint az elsőre gondoltuk.

A fenti képeket jól látszik, hogy Dudek egyszer 86-os összértéket, máskor pedig 88-at kapott. Nem tudni, hogy ez azt jelenti-e, hogy fogalmuk sincs, hogy milyen ratinget kapjon a kapus, vagy a gyakorlatban a Hero lapoknak is több formájuk lesz.

Utóbbi meglepő lenne, ugyanis az EA Sports azt állította korábban, hogy ezeknek a kártyáknak csak egyetlen verziója lesz. Persze ettől még reméljük, hogy ez még változik a megjelenésig!

Betöltés...
Keresés
Keresés