Vége a várakozásnak! – Ennek a FIFA 22 újításnak örülünk a legjobban

Az EA Sports lerántotta a leplet a FIFA 22 minden egyes elemének újításairól. Kaptunk még nyár elején egy általános bemutatót, később a Karrier mód újdonságairól beszéltek, legutóbb pedig az Ultimate Team került terítékre.

A közkedvelt online játékmód kap egy teljesen új kártyakategóriát, érkeznek a hősök a játékba. Mindemellett átdolgozzák a Division Rivalst és a FUT Champs/Weekend League-et is.

Utóbbihoz kapcsolható a kedvenc újításunk. Ez pedig nem más, mint az azonnali jutalom!

A kanadaiak úgy döntöttek, hogy a FIFA 22 során hétköznap selejtezhetünk, hétvégén pedig az adott ciklus döntőit játszhatjuk le. Így a Weekend League nem három napra szűkül, hanem el lesz osztva egész hétre. Vagyis sokkal kevesebb grindot igényel majd az előrejutás, arról nem is beszélve, hogy összességében is kevesebbet kell majd játsszunk.

A csúcs pedig az, hogy amint végeztünk minden meccsel, azonnal megkapjuk az eredményükért járó jutalmat. Nem kell többé csütörtök reggelig várni ahhoz, hogy a rendszer legenerálja nekünk a jutalmaink. Ezt csak akkor kell megejtsük, ha nem fejezzük be a hetet. Így tehát mostantól jobban megéri majd lepörgetni a maradék egy-két meccset, ugyanis ha nincs több mérkőzésünk hátra, érkeznek is a jutalmak.

Ez valószínűleg némiképp bele fog piszkálni a piac alakulásába is, de erről majd csak élesben fogunk tudni érdemben beszélni.

Betöltés...
Keresés
Keresés