6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Közérdekű: Ma délután leállnak a Rainbow Six Siege szerverei

Ugyan most mindenki a játék új operátorával, Osával van elfoglalva, a fejlesztők attól még haladnak előre a játék ráncfelvarrásával. A mai nap például egy kisebb frissítést fog eszközölni a Ubisoft, ami szerverleállásokhoz fog vezetni.

A Containment módot kell hotfixelni, ugyanis némely eleme nem működött rendeltetésszerűen. A frissítés megakadályozza, hogy az előkészületek során már elhalálozzunk karakterünkkel, valamint arra sem adnak már lehetőséget, hogy a fő fészket a tetőről daráljuk.

A szerverleállásokat platformok szerint, csúsztatva fogják ellőni a fejlesztők. A legkorábban a PC, illetve a Stadia és Luna játékosok vonulhatnak kényszerpihenőre, az ő karbantartásuk ma délután 15 órakor kezdődik.

Őket követik az Xboxosok, ezeket a szervereken 16 órakor lövik majd le, míg a PlayStation játékosbázis 17 órakor kapja meg a csomagot.

Ha minden jól megy, körülbelül fél órás leállások lesznek csupán.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI