A LoL-ozó rendőr egy netkávézóban kapta el a körözött LoL játékost

Egy kínai portálon jelent meg a hír, mely szerint a LoL-ozó rendőr csak játszani szeretett volna egy kicsit, ám helyette rábukkant – az egyébként hozzá tök közel játszó -, országosan körözött játékosra egy netkávézóban.

“Egy nap egy barátja megkérte, hogy próbálják ki ezt az új internetkávézót. Miközben arra vártak, hogy a játék betöltődjön, a kávézó kihangosítójából automatikus bejelentés érkezett, miszerint az Ionia Server 1. helyezett játékosa most jelen van.”

Chinese policeman accidentally caught wanted man while playing League at local internet cafe, the suspect is Ionia Server’s Rank 1 player from leagueoflegends

“Mivel Yihao kíváncsi volt, hogy ki a Challenger a szerverén, úgy döntött, hogy elhagyja a helyét, és megnézi, ki a másik játékos. Rájött, hogy az 1. helyezett Challenger játékos valójában a férfi, akit a rendőrségen köröznek.” – derült ki az oldal beszámolójából.

Egy nemrégiben történt polgári erőszak miatt keresték nagy erőkkel. A rendőr erősítést hívott, és ezt követően őrizetbe vették a játékost. Nem lehetett kellemes élmény, az biztos.

Végül is, legalább a rendőrnek király napja volt. 😀

Betöltés...
Keresés
Keresés