Pokimane kiégett – Felhagy a streameléssel?

Pokimane elárulta, hogy kezd kimerülni a top Twitch streamer státusztól, és azt állítja, hogy “kiégett” a sok projekttől is, amin úgy érzi, hogy MUSZÁJ dolgoznia. Kijelentette, hogy mostantól csak olyan projekteket akar elvállalni, amelyeket meg is akar csinálni.

“Egyszerűen csak azon kapom magam, hogy annyi mindent csinálok, ami nem érdekel…” – magyarázta. “Mindig olyan dolgokat csinálok, amikről úgy érzem, hogy muszáj megtennem”.

“Ennyi éven át úgy éltem az életemet, és úgy alakítottam ki, hogy ne kelljen megbánnom semmit. De a megbánás elkerülése nem jelenti azt, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Ez két nagyon-nagyon különböző dolog.”

A streamer a továbbiakban úgy nyilatkozott, hogy “itt az ideje a változásnak” az életében, és megvetését fejezte ki a modern kor állandó pénzhajhász kultúrája iránt, amely párhuzamosan fut az életével, mint főállású “túlhajszolt” streamer.

“Miért van hét számjegyű összeg a bankszámlámon? Azért, hogy rabszolgának érezzem magam, vagy azért a kapitalista elképzelésért, hogy minél több pénzt keressek? … Egyszerűen nem akarom, hogy ez legyen a normám”.

Pokimane elárulta, hogy céget alapít, amit “nagyon hamar” be fog jelenteni – így a rajongók még több tartalomra számíthatnak a közeljövőben…

Betöltés...
Keresés
Keresés