A Ubisoft elveszi a R6S játékosok pénzért vásárolt tartalmait

A R6S játékosok mostanában egyébként is nagyon elégedetlenek a játékkal – az állításuk szerint ugyanis az utóbbi néhány Patch eléggé ellehetetlenítette a játékot. Ugyanakkor a Ubisoft ezt még szívesen tetézi is ezt.

Egy redditor fedezte fel a Crystal Guard Patch Notes sorai között a következőket: „Sledge -től elveszik az SMG – 11-et. Most nem fogom kommentálni a balancing részét vagy a játékmenet részét ennek a döntésnek…” – kezdte.

Paid Content Removal From R6 Siege: Unacceptable from Rainbow6

„Mint tudjátok, a Shopban van egy szett, mely a „Rick & Morty Set” névre hallgat, az ára pedig 4080 R6 Credit. A készlet a következőket tartalmazza: -Gromflomite Costume Set for Sledge -RatSuit Costume for Smoke -Unique Shotgun Skin W/ Attachment Skin -Portal Gun Skin for SMG – 11 W/Attachment Skin -2 Unique Charms.” – folytatta gondolatmenetét.

És ekkor jött az a lényeg, amivel a kommentszekcióban is rengeteg játékos egyetértett: „Mielőtt elkezdenék panaszkodni, tisztában vagyok vele, hogy Mute és Smoke még mindig rendelkezik az SMG 11-gyel, de a Sledge-től elvették. Megvettem a készletet, hogy a reklámozott módon használjam.

A Redditen jelenlévő közösség teljesen elfogadhatatlannak tartja azt, hogy a Ubisoft olyan tartalmakhoz nyúljon ilyen módon, amelyért a játékosok valódi pénzzel fizettek. Teljesen érthető számunkra is, nem is értjük, ezt hogyan képzelik?

Ti mit gondoltok a témáról? 

Betöltés...
Keresés
Keresés