Nyűgözd le a párodat: A tökéletes gamer eljegyzés, csavarral a végén?

Eljegyzés, mi? Ha arról van szó, hogy megkérjük a partnerünk kezét, annyiféleképpen lehet ezt megtenni, hogy csoda, hogy az emberek egyáltalán valaha is eldöntik, mi legyen a végső terv.

Nekünk, gamereknek még ott van az az opcionális plusz nyomás is, hogy az érdeklődési körünket is be kell vonnunk az egészbe – hiszen mi lehetne jobb módja annak, hogy kinyilvánítsuk örök szerelmünket a “gamer társunknak”?

Az r/pcmasterrace subredditen a NoSexAppealNeil nevű felhasználó pontosan ezt próbálta megtenni – a “próbálta” a hangsúlyos szó. Azt írta: “Több mint egy hete lecseréltem a barátnőm 1660-asát a régi 2070-esemre, megkérdeztem tőle, milyen az FPS?”

Over a week ago I replaced my girlfriends 1660s with my old 2070s, asked her how the fps increase is? and she said she didn’t notice I even changed it. How long you think it will take for her to notice the engagement ring? from pcmasterrace

“Azt mondta, észre sem vette, hogy kicseréltem. Szerintetek mennyi időbe telik, mire észreveszi az eljegyzési gyűrűt?”. A képen a potenciális vőlegény PC-jét láthatjuk, és valóban, a gyűrű csak arra vár, hogy felfedezzék.

Ám azóta a srácnak új terve van: “Montrealba megyünk a barátainkkal, akikkel együtt játszunk, lefoglaltam egy privát hőlégballonozást, és próbálom kideríteni, hogy tudok-e szerezni egy céget, hogy készítsen egy hatalmas transzparenst.” – kezdte.

“A barátaim terítik majd le, amikor fent leszünk” – tette hozzá a válaszokban. Nos, én a magam részéről remélem, hogy minden jól alakul majd, és végre összejön az a szép eljegyzés, amit NoSexAppealNeil megálmodott. 🙂

Betöltés...
Keresés
Keresés