12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Tarik elmondta, hogy miért váltanak a profi CS:GO játékosok a Valorantra

Ahogy egyre több CS:GO profi menekül a Valorant felé, Tarik kifejtette, hogy “nem lehet hibáztatni őket” a távozásért, kifejezetten az észak-amerikai régió lehetőségeinek hiánya miatt.

A Riot Games 2020-ban lépett be az FPS műfajba, a Valorant megjelenésével. Annak ellenére, hogy a CS:GO-nak hihetetlenül szenvedélyes és hűséges közössége van, a megjelenése hatására a legjobb játékosok közül páran léptek, és játékot váltottak.

Mivel egyre több profi játékos fontolgatja a váltást, az Evil Geniuses korábbi játékosa, ‘tarik’ elmondta gondolatait a játékosok váltásáról.

A profiból lett content creator épp CS:GO-t streamelt, amikor egy néző megkérdezte, hogy mit gondol erről a sok Valorantra váltásról.

“Ez kifejezetten sajnálatos, de nem hibáztathatjuk őket, mert nincs lehetőségük azoknak, akik az NA-ben játszanak. Szívás, de jelenleg ez a helyzet. Egyszerűen nincs elég csapatbér, és úgy gondolom, hogy az emberek is kezdik megunni a CS-t.”

“A Valorant valami “új” és izgalmas dolog.”

A legutóbbi CS profi, aki felfedte, hogy váltana, az a szupersztár Stewie2K volt. Streamben erősítette meg, hogy “végül” át akar térni a Valorantra. Stewie2k-t korábban a világ egyik legjobb Counter-Strike játékosának tartották, közösségét sokkolta a kijelentés.

Ami Tarikot illeti, áprilisban hagyta el az Evil Geniuses rosterjét. Az egykori profi még mindig nem zárta ki annak lehetőségét, hogy ő maga is Valorantra váltson.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI