Mi megmondjuk a tutit – Tényleg letiltja a pornót az OnlyFans?!

Ma reggelre szinte az egész internetet ellepte a nagy hír, mely szerint az OnlyFans letiltja a pornót a platformról – meztelenkedni lehet, de nem mutogathatjuk a szexuális aktust sem „magunkkal”, sem más felekkel.

Olyannyira elhitték az emberek, hogy még a nagy OnlyFans lányok is gond nélkül bevették a hírt – el is kezdtek özönleni egy másik oldalra gyorsan, és azonnal reklámozásba fogtak. Jöhet néhány példa? 

Igen ám, de a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő Abella Danger, pornószínésznő és modell – aki nyilván közel áll a tűzhöz -, egy kis nyomozással gyorsan utánajárt a dolgoknak.

Nem tiltja le az OnlyFans a pornót.

Továbbra is mehet minden szaftos műsor és kép, ABBAN az esetben, ha vagyunk annyira kedvesek, hogy igazoljuk a személyazonosságunkat, és az accountunk „Verified” státuszt kap.

FONTOS, hogy ha ezt valaki nem lépi meg, akkor valóban, az OnlyFans letiltja csatornáján a pornós tartalmakat. Nos, ez is tökéletesen megmutatja, hogy nem árt azért néha utánajárni a dolgoknak, és nem „kanyar nélkül” bevenni minden pletykát.

UPDATE: A verify.com írása alapján az is kiderült, hogy ennek a menete az lesz, hogy a „Verified” felhasználók által feltöltött pornó tartalmakat egy moderátor nézi majd át, ellenőrizve, hogy nincs benne pedofil, drogos, erőszakos, vagy hasonló kontent.

Betöltés...
Keresés
Keresés