-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

NICKMERCS dicsérete: “Sosem volt még ilyen jó az Apex Legends!”

NICKMERCS, a Twitch és a YouTube streamer nagyágyúja, rámutatott az Apex Legends játék- és különösen az armorok jelentős javulására. Bár még anno 2019-ben játszotta legelőször a játékot, azóta jelentős változásokat nyugtázott.

Korábban csak úgy lehetett szintet lépni, ha jobb pajzsot találtunk, akár a földön, akár egy kiiktatott ellenségtől, azonban az Evo Shieldek megváltoztatták a dolgot, hiszen az ellenségeknek okozott sebzéssel fejleszthetjük azt.

Ezt a változtatást Nick rendkívül pozitívnak emelte ki, mivel csökkenti az RNG potenciális befolyását, és a jobb játékosokat még jobban jutalmazza. “Amikor először játszottam a játékkal, ha nem találtál lila pajzsot, nem kaptál” – mondta.

“Most, ha van egy szürke vagy kék, vagy bármi más, amit kaptál, azt a sebzéssel tudod fejleszteni. Ez nagyon király! Nagyon szeretem a pajzsrendszert ebben a játékban” – fejezte be.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI