12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ocelote döntött: Újraépíti a G2 Esports LoL csapatát

Az LEC alsóházi elődöntőjében a Fnatic és a G2 Esports csapata találkozott. Nem volt apró a tét, aki ezen a meccsen nyer, utazhat ősszel a világbajnokságra. A G2 még sosem hagyott ki VB-t korábban, valamint a Fnatic is 4 egymást követő évben képviselte Európát, így egy komoly széria biztosan megtörni látszott.

A találkozót végül 3-2-re a Fnatic csapata nyerte, így ők lehetnek a Mad Lions és Rogue mellett a harmadik európai csapat az idei Worlds-ön. Emellett pedig folytathatják a küzdelmet az LEC trófeáért.

Carlos “Ocelote” Rodriguez, a G2 Esports alapítója és tulajdonosa Twitteren kért elnézést a rajongóktól, valamint bejelentette, hogy visszaül a tervezőasztalhoz, ugyanis ennyire rossz éve még sosem volt a LoL csapatának.

Természetesen mindez azért hatalmas érvágás, mert pont idén “erősített” a G2 a Fnatic korábbi kapitányával, Rekklesszel. Persze ez csak papíron tűnt előrelépésnek, a transfer során ugyanis a G2 kapitánya, Perkz kellett, hogy Észak-Amerikába igazoljon. (Érdekesség, hogy ő viszont ott lesz a VB-n a Cloud 9 csapatával!)

Egy biztos tehát, hogy drasztikus változás elé néz a G2 LoL csapata, már csak az a kérdés, hogy kik fognak maradni a jelenlegi keretből, ha egyáltalán marad valaki…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI