3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Jövedelmező mellek: Így keres százmilliókat havonta Amouranth

Az internetes sztár Kaitlyn ‘Amouranth’ Siragusa elárulta, hogy havonta körülbelül 1,3 millió dollárt – ami egyenlő több százmillió forinttal -, keres a különböző platformjain, és annak ellenére, hogy a Twitch-en van a legtöbb követője, ez hozza a legkevesebbet.

Egyéb bevételi forrásai közé tartoznak még az OnlyFans, az Instagram, a TikTok, a Twitter, a Patreon és a Fansly is. Mint azt az investmenttalknak elárulta, egyedül az OnlyFans még mindig több mint 1 millió dollárt hoz havonta, de a többi platform is elég jó.

A bevételeinek bontása szerint Siragusa havonta 189.000 dollárt kap a Patreonból, további 17.000 dollárt a Fanslyból – egy új oldalról, amelyet csak nemrég hozott létre -, és havi 10.000 és 25.000 dollár közötti összeget az Instagramról.

A streamer sztár emellett havonta körülbelül 133.000 dollárt keres a Twitch, a TikTok és a YouTube között megosztva, valamint 5.000 és 15.000 dollár közötti összeget a Twitterről – és még csak nem is használja az új tipping-rendszert.

Mint ez mutatja, Amouranthnak nincs szüksége a Twitchre – amiről egyesek azt feltételezik, hogy még mindig a fő bevétele -, de még így is szép összeget tesz hozzá a végösszeghez.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI