11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Váratlan fordulat: Még kijuthat a G2 az idei Worlds-re

Hatalmas összecsapást vívott múlt hétvégén a Fnatic és a G2 Esports az európai League of Legends liga alsóházi elődöntőjében. A két rivális a becsületért, na meg az utolsó világbajnoki kvótáért feszült egymásnak.

A meccset a Fnatic nyerte meg, így ők lehetnek azok, akik a Mad Lions és a Rogue mellett biztosan képviselhetik a régiót a 2021-es világbajnokságon. Ám most úgy fest, hogy esélyt kapott a G2 is a kijutásra, s mindezt a szervezőknek köszönheti a klub.

Due to Worlds 2021 changes, Vietnam teams might not be able to attend, which could mean four seeds for EU which means we could see G2 at Worlds in EU. HOPIUM from G2eSports

Az eredetileg Kínába szánt Worlds 2021 hirtelen otthont váltott, s mint kiderült, Európa fogja rendezni az eseményt. Ez pedig azt jelenti, hogy a vietnami régió lehet, hogy nem fogja tudni képviseltetni magát. Ha ez így lesz, akkor Európa kap egy bónusz helyet, így a G2 is kint lehet az idei világbajnokságon.

Ez lenne az első eset, hogy a G2 kihagy egy világbajnokságot, így lehetséges, hogy szerencsével, de megtarthatják a szériájukat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI