20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

xQc aggodalmát fejezte ki a Twitch és a streamerek miatt

Felix ‘xQc’ Lengyel elmondta a rajongóknak, hogy aggódik a Twitch és a streamerek “fura” állapota miatt mostanában, utalva a betörések és a swattolás elszaporodására nem csak nála, hanem másoknál is.

Többek között az Amouranth házát ért gyújtogatás volt az egyik legsúlyosabb incidens  2021-ben. “A streamelés mostanában nagyon… Nem mondanám, hogy szomorú, de nagyon furcsa. Egyszerűen csak nagyon furcsa lett…” – mondta.

“Nem tudom miért, de szinte az összes top alkotót veszélybe sodorják. Valaki megpróbálta felgyújtani Amouranth házát. Valaki betört a házamba. Mi a fasz történik?” – kijelentette, hogy nem érdekli az okozat.

“Az emberek csak nagyon furcsa szarságokat csinálnak. Nem érdekel a miért. Egyszerűen csak nem szabadna, hogy ez egy létező dolog legyen.” – mondta. Nem xQc az egyetlen, akinek ez a véleménye.

Más streamereket, például Imane ‘Pokimane’ Anys-t és Rachel ‘Valkyrae’ Hofstettert évek óta zaklatják – emiatt még az előző házukból is elköltöztek. xQc azonban állítja, hogy a probléma mostanában minden eddiginél jobban elharapózni látszik.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI