11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

R.I.P Modern Warfare fegyverek: JGOD egy mondattal kifejti a véleményét

Rengeteg új fegyver csapódott a Warzone-hoz a Cold War integráció során. Legtöbb CW fegyó már ekkor nagyon erős volt és gyorsan letaszította a MW fegyverek legtöbbjét.

Emlékezzünk vissza a közelmúlt metákra. Erősen kezdődött a DMR és a Diamatti meta, amit csak harmadik nerfelés után sikerült igazán kinyírni. Majd követte az FFAR meta ami szintén hetekig, vagy talán hónapokig dominált. Ezután jött a számomra legjobban utált M16/AUG meta.

Ez mind CW fegyver volt, a régi és jól megszokott MW fegyvereket sarokba szorítva. Szerencsére volt egy pár hét AMAX dominancia, aminek az elején örültem is, hiszen jó volt egy kis változatosság.

viszont most JGOD megmondta a tutit:“Senkinek nem kéne MW fegyvereket használni a KAR98k-n KÍVÜL.”

if someone ask if any MW weapon is or will be good on warzone (thx u very much raven) from CODWarzone

Ez persze a meta állása és a fegyveradatok miatt van így, nem azt mondja, hogy nem szabad használnod más fegyvert. Hiszen mindenki azt a fegyvert használja, ami neki tetszik, de JGOD egy statisztikákkal foglalkozó Warzone YouTuber.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI