-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Még nincs vége: Overwatch karaktert neveznek át a Blizzard per miatt

Az Activision Blizzard Entertainmentet ért szexuális zaklatási vádak és perek nyomán több fejlesztőt is belekevertek az ügybe és távolítottak el a cégtől. Köztük volt a fejlesztő Jesse McCree, aki az Overwatch egyik legikonikusabb karakterének névadója volt.

Bár McCree kapcsolata nem volt teljesen nyilvánvaló az Overwatch csapatával azon kívül, hogy a cowboy nevének ihletője volt, a vádak és az eltávolítása erősen befolyásolta a közösséget.

Az Overwatch játékosok lobbiztak a karakter átnevezése mellett, és több League-játékos úgy döntött, hogy nem mondja ki a nevét a streamben. “Úgy gondoljuk, hogy szükséges megváltoztatni a jelenleg McCree néven ismert hős nevét.”

“Valami olyanra, ami jobban képviseli azt, amit az Overwatch képvisel” – írta a csapat egy tweetben. Átgondoltabbak és megfontoltabbak leszünk a valós világbeli utalások hozzáadásával kapcsolatban a jövőbeli Overwatch tartalmakban.” – mondták.

Még Asmongold is megszólalt az üggyel és a közleménnyel kapcsolatban: “Köszönjük! Ez nagyon okos döntés… Sosem kellett volna ilyen nevet adni, már az elején hülyeség volt. Hülyeség. Hülye döntés egy másik hülye döntés megoldására.” – panaszolta.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI