1.9 C
Budapest
2022, január 25, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Szép volt Ubisoft – Több mint 70 órája veszett kárba a Siege playernek

A Ranked játékmód minden esport címben rengeteg idővel, koncentrációval és tanulással jár. Ha tényleg jobb játékos akarsz lenni, sokszor vért izzadsz, hogy feljebb kússz a ranglistán. Most egy Siege játékos meséli el a történetét aminek a vége, nem épp egy happy ending.

A Reddithez fordult a panszával, illetve inkább, hogy kifejezze a frusztrációját.

A Reddit felhasználó, aki Huntermsm néven posztolt, egy szép üzenetet kapott miután belépett a játékba. Az üzenetben az állt, hogy a Ranked állását resetelték, így tornázhatja vissza magát P1-be. Ezzel több mint 70 órányi játékidő ment a levesbe.

70+ hours of my life this season wasted. Hit P1 and now I just don’t want to play anymore lol from Rainbow6

Ez azért történhetett, mert hétfőn volt egy nagyobb banhullám. Ennek köszönhetően rengeteg csalót tiltottak, s azokat a meccseket amin a csalók részt vettek, mondhatni semmisé tették. Így Huntermsm annyi elo-t veszített egyszerre, hogy rögtön resetet kapott a játéktól. Ami azt jelenti, hogy játszatja le újra a besoroló köreit.

Azt is hozzátette, hogy a barátai nem kaptak resetet, pedig ők is csomó elo-t elveszítettek. Természetesen annak is utána járt, hogy nem az egyik barátja csalt-e és emiatt vettek el tőle ennyi meccset, de egyiket sem rakta ki a játék.

Valószínűleg a Ubisoft lehet a hibás, valami hiba csúszhatott a rendszerbe. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI