Erre nem számítottunk: Érkezhet az Apex Legends sorozat?!

Az Apex Legends egyik legnépszerűbb aspektusa a változatos, eredeti és jól megvalósított karakterállomány. Mindegyiküknek megvan a saját háttértörténete, jellemvonásai, és annyira jól kidolgozottak, hogy a rajongók szerint remek szereplőgárdát alkotnának.

Bár a videojáték-adaptációk néha félresiklanak, sokan pozitívan ítélik meg az Apex Legends jövőjét ezen a téren. Az első komolyabb jel arra, hogy egy tévésorozat vagy spin-off sorozat készülhet, még 2020 nyarán érkezett.

Ekkor Chad Grenier játékigazgató bevallotta, hogy “szívesen” látna egy Netflix animációs sorozatot:  “Egy Netflix sorozat az Apexről?… Ez fantasztikusan hangzik” – vallotta be Grenier a GamesRadarnak.

“Most minden erőnkkel a játékra koncentrálunk, de a fenébe is, ha valaki fel akar dobni egy ötletet, szívesen meghallgatom!”  Egy másik rejtélyes célzás Ryan Rigney kommunikációs igazgatótól érkezett még 2021 májusában.

Egy Reddit AMA során a Respawn fejlesztőjét egy Netflix vagy Amazon Prime tévéműsorról kérdezték. Egy titokzatos emojival válaszolt, amit sokan úgy értelmeztek, hogy egy  projekt van készülőben, de jelenleg nem árulhat el többet.

Végül, – és talán ez a legjelentősebb szivárgás -, a WeGotThisCovered 2021 augusztusában megjelent jelentése azt állítja, hogy a Netflix jelenleg egy “teljes sorozaton dolgozik” az Apex Legends témában.

Nos, mit gondoltok, mikor érkezhet egy Apex Legends sorozat? 

Betöltés...
Keresés
Keresés