20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyen problémákat tapasztalt Pokimane a Valorant rankedek során

A Twitch streamer Poki a Twitteren osztotta meg a Valorant ranglistájának megmászásával kapcsolatos küzdelmeit, és elmondta, hogy nehéz lánynak lenni, főleg akkor, ha ő is szeretné a Voice Chatet használni.

Arról is tweetelt, hogy a bátyja hamarabb érte el az Immortal rangot a játékban, és hogy ez inspirálta őt arra, hogy grindoljon, hogy elérje ezt a szintet. “A legnagyobb problémám az, hogy nem szeretek túl sokat beszélni a játékban.” – kezdte.

“Az emberek furcsállják, hogy lány vagyok/Poki vagyok, és ez nem működik együtt azzal, hogy Sova main vagyok. Egyszerűen nincs egy megbízható Duo partnerem ilyenkor, aki megfelelően kommunikálná a helyzeteket.” – panaszkodott Pokimane.

Pedig mind tudjuk, hogy a Valorant egyik legfontosabb része az az, hogy használjuk azt a fránya Voice Chatet. Nos, úgy tűnik, hogy Pokinak és Sova mainnek lenni egyszerre, meglehetősen nehéz feladat a Valorantban… 😀

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI