Botrány: Megtaposták a sajtot, földön forgatták meg a húst egy budapesti Mekiben

A napokban bejárta a külföldi és a magyar fórumokat is egy videó, amit pár magyar McDonald’s dolgozó rögzített munka közben. A klipben jól látható, ahogy a szendvicsekbe szánt sajtot végig húzzák a talpukon az illetők, na meg az is, hogy a húspogácsákat a koszos földön is megforgatják. A posztszöveg pedig azt sugallja, hogy mindezt azért csinálták ezek a „jóérzésű fiatalok”, mert valaki az éjjeli műszak során hagyma és uborka nélkül kért szendvicset, hogy az biztosan friss legyen.

 

A videó vírusként terjed, többen hivatalos úton is megkeresték már a McDonald’s-ot és magyarázatot várnak a látottakra. Természetesen nehéz erre bárhogyan reagálni, így érthető, hogy kivár a Meki PR csapata.

 

Idő közben egy kommentelő azt is kiderítette, hogy pontosan melyik budapesti McDonald’s étteremben történt az eset, így valószínűleg hamarosan az is kiderül, hogy kik a felelősek. Nem kis pert kaphatnak a nyakukba az illetők, ugyanis ezzel a McDonald’s brandet is károsították, ők pedig ezt biztosan nem akarják majd szó nélkül hagyni.

 

Ebből is látszik, hogy a világháló sok esetben átok, mint áldás, ugyanis ezt is csak a „jópofaság” miatt csinálták a dolgozók, a végeredmény pedig biztosan nem lesz örömökben teli…
Betöltés...
Keresés
Keresés