20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Okos döntés: Új beállításokkal védi ki xQc a DMCA tiltásokat

A streamer, xQc egy olyan beállítási változtatást eszközölt a Twitch-streamjeiben, ami talán megóvja őt a további fejfájásoktól és a DMCA tiltásoktól – melyekkel nem is olyan rég szembe kellett néznie.

Augusztus 14-én ötödik alkalommal tiltották ki, ami miatt a rajongók azon tűnődtek, hogy vajon nem jön-e végleges kitiltás a platformról. Ez azonban hála az égnek nem történt meg.

Tehát xQc felfedezett egy olyan beállítást, amely eltávolítja a zenéket a korábbi streamek videóiból. A beállítás, mely egy új OBS-változás a Twitch segítségével, lehetővé teszi a streamerek számára a zenehallgatást, úgy, hogy később az a vodokban nincs jelen.

Ez hosszú távon segít a streamereknek abban, hogy elkerüljék, hogy a szerzői jogvédelem alatt álló zenehallgatás miatt utólag lecsapjanak rájuk – ami a legtöbb DMCA-tiltás esetében eddig is így volt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI