20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A rejtélyes tweet: Jake Paul máris visszavonul az ökölvívástól?

A YouTube-sztárból lett profi bokszoló, Jake Paul kétségek között hagyta a rajongókat, miután a Tyron Woodley elleni “győzelmét” követően azt állította, hogy visszavonul a sportágtól.

“Frissített státusz: Visszavonult bokszoló.”

Mondanom sem kell, hogy rajongói egyformán zavartak és szomorúak, míg a gyűlölködők reménykednek. Azonban lehet, hogy mindez ismét egy remek “poén”, ami nem lenne szokatlan az influenszer-bokszolótól.

Egy korábbi tweetjében Paul azt állította, hogy most már mindent elért, amit akart, és épp elég elégedett ahhoz, hogy visszavonuljon, mivel még a legendás Dwayne “The Rock” Johnson is posztolta őt az Instagram-oldalán.

A szóban forgó posztban az látható, ahogy Rock lazít, miközben a Paul vs Woodley meccset nézi a tévében.

Egyelőre nem világos, hogy Jake komolyan gondolta-e, amit tweetelt, vagy sem, így a rajongók a sötétben tapogatóznak, hiszen a következő lépések a karrierjében nem világosak… annak ellenére, hogy rögtön egy visszavágót vállalt Woodley ellen.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI