Anime és világhírű DJ: Zseni együttműködésekkel állt elő a PUBG

A PUBG Mobile a tegnapi Team Up Challenge 2021 során jelentette be együttműködéseit a norvég DJ-vel, Alan Walkerrel, a Jujutsu Kaisen japán anime- és mangasorozattal és a brit építészeti és dizájncéggel, a Zaha Hadid Architects-szel.

Nem ez az első alkalom, hogy a battle royale játék Alan Walkerrel kerül össze. A DJ 2019-ben két új kislemezt adott ki, nevezetesen az „On My Way” és a „Live Fast” címűt, a PUBG Mobile-lal együttműködve.

A másik jelentős együttműködés a Jujutsu Kaisenhez köthető. Jelenleg az egyik legnépszerűbb cím a maga műfajában, már több mint 50 millió példányt értékesítettek belőle, ami magában foglalja a nyomtatott és digitális példányokat is.

A Tencent tavaly júliusban, a P.D.P. projekt elindításakor azt mondta, hogy a művészek és múzeumok „széles spektrumával” kívánnak együttműködni világszerte a játékon belüli tartalmak fejlesztése érdekében.

Ezzel együtt a játék bejelentette, hogy hamarosan együttműködik a Zaha Hadid Architects brit építészirodával. A PUBG Mobile jövőbeli térképfrissítéseihez a cég „élvonalbeli terveit” hozzák majd el.

Betöltés...
Keresés
Keresés