Élő adásban fogdosta és követte az IRL streamert a részeg tokiói férfi

A Twitch streamer SushiPotato jól ismert szórakoztató IRL streamjeiről, amelyekben Tokiót járja, új emberekkel találkozik, és izgalmas kalandokat él át. Legutóbbi streamje azonban megijesztette nézőit. Egy ittas férfival való találkozása para jelenetekbe torkollott.

A férfi folyamatosan kérlelte, hogy ebédeljen vele másnap, sőt, még videókat is készített róla. Végül egy „ingcsere” lett a vége, és a streamer azon kapta magát, hogy a férfi telefonját tartja a kezében.

„A galériája tele volt olyan képekkel, amelyeken lányok voltak, a mellükre zoomolva stb. Volt egy videója is egy lányról, ahol a mellét fogdosta”. A streamből készült klipen látható, ahogy SushiPotato a telefonját lapozgatva felfedezi az említett tartalmat, majd törli azokat.

„Ez undorító!” – kiáltott fel. „Ó, Istenem! Ezeket mind töröljük.”

Végül a dolgok rosszból rosszabbra fordultak. „A következő pillanatban elkezdett fogdosni.” – ekkor jött rá Potato, hogy itt az ideje távozni. „Megpróbáltam visszaadni a felsőt, amit elcseréltünk, de videózni kezdtek, miközben öltöztem.” – mondta.

„És ezen a ponton tudtam, hogy menekülnöm kell. Szóval a kabátjával együtt futottam. A barátja és ő követtek engem, miközben folytatták a videózást. Mondtam neki, hogy ne videózzon, amíg átöltözöm, hogy odaadhassam neki a kabátját, de nem hagyta abba”.

Kicsivel később sikerült visszacserélni a ruhákat, ám a férfi ekkor sem szakadt le róla, a telefonját kérte a streamertől. Elmondása szerint a nézők eleinte viccesnek találták a kialakult helyzetet, de hamar rájöttek, hogy ez nem vicc.

Végül hirtelen megszakadt a stream…

Betöltés...
Keresés
Keresés