Megcsinálta! – Elhunyta előtt teljesíthette nagy álmát a 12 éves YouTuber

A 12 éves chilei youtuber, Tomás ‘Tomii 11‘ Blanch akkor vált ismertté, amikor áprilisban közzétett egy videót, amelyben elmondta: álma, hogy híres youtuber legyen. Az álma viszont sajnos úgy festett akkoriban, hogy nem fog tudni beteljesülni, ugyanis daganatos megbetegedése miatt már nem volt sok ideje hátra.

A kívánsága vírusszerűen terjedt, az internet népe és a nagyobb tartalomgyártók segítettek ennek megvalósításában.

A fiatal YouTuber hét nap alatt több mint 3,4 millió követőt gyűjtött össze.

Egy hónapon belül Tomás megdöntötte a YouTube történetének legnagyobb növekedési rekordját. Csatornáján Minecraft-videókat tett közzé, valamint rendszeresen posztolt a háziállatairól és mindennapi tevékenységeiről.

Néhány hónappal az első videójának berobbanása után Tomás hatalmas díjgyűjteménnyel büszkélkedhetett. Neki ítélték meg a „Copihue de Oro” („A Copihue de Oro a La Cuarta című chilei újság által alapított díj, amellyel az ország szórakoztatóiparának és showbizniszének személyiségeit ismerik el.”) díjat az „Év youtubere” kategóriában, valamint a „Legjobb YouTube-fiók” Giga-díjat is – utóbbi valószínűleg a világot jelentette számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tomi (@tomiii_11youtuber) által megosztott bejegyzés


Sajnos augusztus 30-án Tomás családja megerősítette, hogy az ígéretes fiatal YouTuber agydaganat következtében elhunyt.

„A bátyám és a sógornőm teljesen összeomlottak” – mondta Alejandro, Tomás nagybátyja.

A világ minden tájáról özönlöttek a tisztelgések Tomásért. Részvétünk szeretnénk kifejezni a családnak és barátainak ezekben a hihetetlenül nehéz időkben.

forrás: gamingbible

 

Betöltés...
Keresés
Keresés