20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Gamer gumik – A marketingesek legőrültebb ötletei

Az interneten bóklászva egy elég érdekes termékkombináció ütötte meg a szememet. A furcsa termék a Bungie és a Microsoft hivatalos óvszere volt, ami a Halo 2 megjelenésére készült. Az ötlet a játék népszerűsítése miatt született meg…Haha!

Ami még ennél is furább, hogy egy Xbox rajongónak (és gyűjtőnek) még mindig a birtokában van egy ilyen Halo 2 óvszer, mely mostanra az egyik legritkább Xbox tárgynak számít. Sőt lehetséges, hogy ez az egyetlen darab maradt belőle.

Valószínűleg a többit mind elhasználták, hiszen ez a promóció még 2004-ben történt.

Most jön a hab a tortán! A reklámszlogenek egyszerűen fenomenálisak. Kezdve az “it’s good to play together” felirattal, ami magára az aktusra utal, de a habon a cseresznye pedig a “coming soon”… Hát mekkora 200 IQ marketing ez?!

Illetve ha már a marketingről beszélünk, akkor nem maradhat ki Belle Delphine sem. Az e-girl is belekóstolt az óvszer piacba. Saját márkás limitált szériás óvszerét természetesen hamar elkapkodták.

Valaki még YouTube videót is készített az unboxing “élményről”:

Te hallottál már valami hasonló vad cuccról? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI