„Kezdj valamit az életeddel!” – Doc, a stream sniper és a PUBG sztorija

Doc szinte teljesen elvesztette az eszét, miután egy stream sniper folyamatosan követte őt a PUBG-ben a figyelemfelkeltés érdekében, és egy fergeteges szónoklatba torkollott a dolog, mielőtt még azt mondta volna neki: „Kezdj valamit az életeddel!”.

Dr Disrespect számára nem idegen a hackerek és a stream sniperek oltogatása. Még azt is állította, hogy a stream sniperek a legrosszabbak az említettek közül. Így nem meglepő, hogy nem habozik szidni őket és gúnyolódni rajtuk, amikor stream alatt fut össze velük.

Ez történt legutóbb PUBG közben is: ” Végre bekerültem a streambe. Benne vagyok az ő játékában.” – gúnyolódott a sniperen. „Pont oda megyek, ahol landol, és ráfordulok, és felkapom az autómat, és addig dudálok, amíg észre nem vesz.”

 

„Aztán elmondom a barátaimnak, hogy Dr. Disrespect streamjében vagyok, és mindannyian nevetnek majd. Még a TikTok-ra is kiposztolom, mert tényleg olyan vicces. Én leszek a legnépszerűbb gyerek az informatika órán.” – folytatta Doc.

Dr. Disrespect viccelődött azzal, hogy ez a srác napját, hetét, hónapját, és talán egész évét is bearanyozza, mielőtt kilépett volna a szerepéből, és azt mondta: „Istenem, ember. Nézd ezt az elbaszott fickót. Menj, és kezdj valamit az életeddel!”

Betöltés...
Keresés
Keresés