19.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mizkif lecsapott az oldalra, mely tömérdek pénzt húzott be a Twitch sztárok videóiból

Mizkif és az ügyvédje együttes erőkkel csaptak le egy NFT oldal tulajdonosára, aki Twitch klipeket árult Cryptoért anélkül, hogy a streamerek engedélyt adtak volna erre. A népszerű tartalomgyártó akkor hallott először erről az oldalról, amikor egyik közvetítése során a chat egy olyan oldalról számolt be neki, mely Twitch klipeket árul, mint NFT – aztán meglátta, hogy ő is ott van az oldalon.

“Te most kurvára komolyan beszélsz? Az én klipjeim, az én pénzem… Ez az én pénzem, amit én kereshetnék meg!”

– mondta Miz, amint meglátta az oldalt. “Ó, te rohadt szemétláda!…Tesó! Valaki 700 dollárt fizetett ezért!?” – hőbörgött. Ezután sikerült kapcsolatba lépnie az oldal egyik tulajdonosával, Kevin Pannel, először Twitter DM-ben, majd pedig jött a voice chat.

A beszélgetés során a tulajdonos elmondta Mizkifnek, hogy csak olyan streamereknek adhatják el klipjeiket az oldalon, akik “whitelisted” státuszban vannak.

“Ez biztos nem én voltam, nem tudok semmilyen whitelist dologról.”

– panaszkodott az oldal tulajdonosának. Végül érdemleges és tényleges magyarázatot nem kapott, így tehát egyenesen egy ügyvéd elé került a dolog – ő sem volt elragadtatva az ott látottaktól. “Én vagyok Miz és más streamerek ügyvédje, nagyon mélyen ismerem az NFT teret és a szerzői jogokat” – mondta Miz ügyvédje bemutatkozás közben. “Minden, amit mondasz, pontatlan.”

A továbbiakban azt mondták, hogy bár az NFT-k megváltoztathatják bizonyos dolgok működését, de nem változtatják meg a szerzői jogokat, és a MyClips.tv komoly bajban lehet.

Cikkünk írásakor az oldal már nem kínálja az említett Twitch-klipeket eladásra.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI