Mindent feláldozott egy CS:GO játékos, hogy 30 FPS-sel futhasson a játék

Nincs olyan, hogy lehetetlen, csupán lustaság létezik. Ezt is bizonyítja egy CS:GO játékos, akinek a videokártyájának tönkremenetele után nem volt más lehetősége, mint teljesen átírni a játékot annak érdekében, hogy újra élvezni tudja a Valve lövöldéjét.

Miután jó mélyre ásott a kliensben, sikerült mindent kidobálnia, ami terhelheti grafikusan a gépet, s csak azokat az elemeket megtartani, amik nélkül tényleg játszhatatlan lenne a cím. Ennek a procedúrának az eredménye a következő látvány:

day 463 since my video card died, i have taken full control of the settings and achieve 30+ fps but i have to sacrifice everything from GlobalOffensive

Ezekkel a beállításokkal stabilan fut 30 FPS-sel a játék, ami egy kisebb győzelemnek számít. Amivel viszont vigyáznia kell, hogy ha mindezt észreveszi a Valve, könnyen VAC ban lehet a vége.

Pár évvel korábban több profi is megpróbálta teljesítmény szempontjából a lehető legjobbat kihozni a CS:GO-ból, ott is az volt a baj, hogy túl sokan kezdték majmolni őket, a Valve pedig hivatalosan is megálljt parancsolt ennek a mozgalomnak.

Betöltés...
Keresés
Keresés