„Biztos kipróbálom…” – Eddig bírta NICKMERCS a Warzone nélkül?

Sok más content creatorhoz hasonlóan NICKMERCS is besokallt kicsit a Warzone miatt, és átváltott az Apex Legends-re néhány héttel ezelőtt. Azonban aki már megszokott egy játékot, valahol mindig is visszavágyik majd „oda”.

Sőt, nem csak a játékosok, de a streamerek esetében a nézők részéről is van egyfajta nyomás, hogy mit szeretnének látni. Esetében sok rajongó szeretné, ha újra menne a Warzone.

A FaZe Clan sztár szeptember 3-i videójában a rajongók kérdéseire válaszolt a streamjével kapcsolatban: hogy tetszik neki az Apex, hogy részt vesz-e a kompetitív játékban, és még egy csomó más témában.

Végül rátért a Warzone témára is, arra, hogy visszatér-e valamikor. „Régebben játszottam Warzone-t tesó, és nulla kedvem van ahhoz, hogy visszatérjek abba a játékba. Szó szerint nulla” – mondta. „Nem akarok játszani vele.”

Ám azért aztán mégis visszatértünk a témához, és azt azért elárulta, hogy amikor a várva várt Vanguard megérkezik, ő sem hagyja majd ki semmiképp sem. „Amikor kijön az új cím, biztos, hogy kipróbálom majd.” – mondta.

Betöltés...
Keresés
Keresés